Beste Rookmelder 2018

Ben je op zoek naar de beste rookmelder van 2018? Bekijk dan de best geteste rookmelder reviews en maak makkelijk en snel de beste keuze.

Beste  Rookmelder
2018

Nest Protect
rook- en
 Nest Protect - Slimme rook- en koolmonoxidemelder - Met batterij

€ 129,-

koolmonoxide
melder

Lees meer..

Beste  Rookmelder
2018

FireAngel Hittemelder
Fire Angel Koppelbare Rookmelder WST 630 - Draadloos - levensduur batterij 10 jaar

€ 53,-

WST 630
Draadloos

Lees meer..

Nest Protect – Slimme rook- en koolmonoxidemelder 

Nest Protect - Slimme rook- en koolmonoxidemelder - Met batterij

De 2e generatie rook en koolmonoxidemelder van de Nest Protect is een slimme rookmelder die twee producten in één is en bescherming biedt tegen CO en rook. Het klinkt zoals een traditioneel rookalarm zou doen, terwijl er ook een alarm klinkt via je smartphone. Maar doet hij het goed om rook te detecteren en hoe snel klinkt het alarm?

Dit is echt een uitstekend alarm. Er zijn niet zoveel producten die het predicaat Beste Koop mogen dragen, maar dit slimme Nest rook- en CO-alarm is er één. Het rookalarm ging het snelst af van alle vier geteste rook- en koolmonoxide melders. Wanneer het gaat om rook van een vlammend oplosmiddelgebaseerd vuur was het tweemaal zo snel als het langzaamste alarm dat we hebben getest. En het detecteerde smeulende katoenen rook drie keer sneller dan het minst reagerende alarm bij de test. Het geeft ook een alarm op je smartphone wanneer het rook detecteert. Download eenvoudig de gratis Nest-app op je telefoon om deze te koppelen. Dit Nest-alarm is ook een heel goede koolmonoxidedetector – in feite is het zo goed dat het een van onze Beste Koop koolmonoxidemelders is.

Bekijk hier de video

Fire Angel Koppelbare Rookmelder WST 630 – Draadloos – levensduur batterij 10 jaar 

De Fire Angel HT-630R op batterijen werkende hittemelder detecteert snelle temperatuurstijgingen in plaats van rook in de lucht. Dit maakt het een goede keuze voor keukens en garages waar rook van koken of dampen van voertuigen valse alarm kan veroorzaken zoals dat vaak wel gebeurd met een traditionele rookmelder. De rookmelder wordt geleverd met een garantie van 10 jaar en heeft een verzegelde batterij die is ontworpen om 10 jaar mee te gaan. Maar hoe goed detecteert het warmte verhogingen?

Dit is een goed product. In de tests vonden ze dat de HT-630R betrouwbaar en gevoelig genoeg is om onder alle omstandigheden het alarm te detecteren en te laten klinken. Het detecteerde een langzame warmtestijging en was goed in het detecteren van temperatuurverhogingen bij zowel een typisch als een hoger startpunt. Het alarm ging ook af om te laten weten wanneer de batterij bijna leeg was. Het enige probleem met dit alarm was dat het bij twee geluid uitgang tests een beetje te stil was. Het was nog steeds luid genoeg voor iedereen om te horen. Daarom mag het ook wat ons betreft onder de noemer Beste Koop worden vermeld.

Bekijk hier de VIDEO hoe je de Fire Angel WST 630 moet installeren
Bestel hier de Fire Angel Koppelbare Rookmelder WST 630

Een reactie plaatsen